keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Rin-tin-tinder, sen kyllä aavistin-tin-tinder

Minun ja rakkaan Mr. Tinderin On/Off-suhde on päättynyt taas plussan puolelle. Siksi ajattelin huvikseni tehdä pientä miesten profiilitutkimusta (koska oikeasti pitäisi kirjoittaa tylsää kouluesseetä tylsistä aiheista).

Aloitetaanpa. 


SAANKO ESITELLÄ, 
MIEHET TINDERISSÄ 

Otetaan kokeeseen mukaan seuraavat 30 miestä jotka pompahtavat näköpiiriini. Etäisyys on 50 km ja ikäryhmä 21-35 vuotta. 

1. Kuva, joka sisältää kaljaa, siideriä, viinaa ja muita alkoholijuomia

15/30

1. Selvä voittaja. Jos kuvassa olisi vaikka viinilasillinen, se olisi ihan mukavan näköistä. Suurin osa näistä kuvista oli kuitenkin känni-perseily-kuvia joissa silmät veresti tai riehuttiin talon katolla. COOLIA! Jos olis viel yläasteella. Ehkä tämä määrä kertoo vain, että suomalaiset juo paljon ja sen takia tilanteista on kuvia. Paljon. No jaa. 

TULKAA USKOON, TE SYNTISET! Ehtoollisviiniä juokaamme. 

2. Huono selfie

3. WTF-kuvat

7/30

2. Eikö miehet ole vieläkään oppineet että jos ottaa huonon kuvan, sitä ei kannata laittaa nettiin. Jos haluaa antaa itsestään hyvän ensivaikutelman, en suosittele nappaamaan kuvaa matoperspektiivissä jolloin nenäkarvat näkyy koko maailmalle.  

3. WTF-kuvat... niin. Sanotaanko näin että mies joka poseeraa barbie-nuken kanssa ei välttämättä kiihota kaikkia. 

4. Kuvassa on mukana oletettavasti miehen oma auto

5. Rantaleijona (tai mursu) lomakuva

6/30

4. Se auto. Me naiset olemme jo kauan tienneet että tulemme aina kakkosena kun kyseessä on miehen Marja-Leena-Mersu, Anne-Audi tai Vilbert-Volvo. Sitä ei kuitenkaan kannata kertoa heti ensivaikutelmaa tehdessä, huijatkaa nainen ensin ansaan ja sitten kertokaa salarakkaastanne (tai peniksen jatkeestanne). 

5. Sitten on ne lomakuvat.. kyllähän vatsalihakset on ilo silmälle, mutta jos kunto on vielä tynnyrin puolella, ei sitä kannata ihan tyrkylle tuoda. En sano että kaikkien pitäisi olla juustohöyliä, mutta tinder nyt sattuu olemaan ulkonäkökeskeinen paikka. Silloin kannattaa korostaa niitä hyviä puolia. 

6. Vain yksi, epäselvä profiilikuva 

7. Aurinkolasit ensimmäisessä kuvassa 

8. Kuvassa on mukana koira tai muu lemmikki 

9. Huonolaatuinen kuva, joka on otettu kännykällä peilin kautta

4/30

6. Jos kuvasta ei saa mitään selvää, en usko että moni antaa mahdollisuutta. Ellei ole törkeän hyvä Tietoja-kohta.

7. On kiva nähdä ihmisten silmät ensimmäisenä! Jos yhdessä tai useammassa kuvassa on arskat, tulee mieleen että mies peittelee jotain. Ehkä silmistä paistaa vielä vanha rakkaus Kaarinaa kohtaan tai 15 päivän ryyppyputki päättyi liskojen yöhön. Onhan ne sentään sielun peilit, camoon!

8. Ehkä järkevin juttu koskaan, Söpö mies ja suloinen koira = koko tinder jumittuu, kun yrittää tykätä niin raivokkaasti.

9. So last season. Ei enää eletä sitä aikaa, jolloin kännyköihin oli vasta tulleet huonolaatuiset kamerat. 

10. Mies polttaa tupakkaa kuvassa

11. Kuvassa on mukana soitin, jota mies oletettavasti osaa soittaa

10. JES JES JES! Tupakkaa ei näkynyt oikeastaan ollenkaan, näillä kahdellakin oli vain piippu ja sikari. Ennen tupakointi ei edes haitannut, mutta nykyään haju ei vain nappaa 24/7 ja on ärsyttävää rampata koko ajan tupakkaseurana. On sitä parempaakin tekemistä. Kuten vaikka seksin harrastaminen. 

11. Grrh. Soittimet on jees. Kunhan mies sitten pystyy soittamaan niitä.
 Tuli mieleeni eräs iskuyritys, jossa mies tuli rehvastelemaan suureen ääneen olevansa viuluvirtuoosi. Kysyin silmät pyöreinä, mitkä ovat viulun kielet matalasta korkeimpaan? Olen itse soittanut viulua monta vuotta. Mies meni hiljaiseksi, tuhahti ja lähti jupisten pois. 

Pullistelee lihaksia ja ottaa valokuvan peilin kautta

1/30

Salikuvia ei näkynyt, mikä oli yllätys.Yleensä niitä on joka puolella. Myös kalakuvat olivat tällä kertaa pinnan alla. Joskus tuntuu, että joka toisella on jonkin sortin sintti kädessään. Eipä siinä, onhan hyvä tietää ettei ainakaan nälkään kuolla. 

Myös hyviä tinder-profiileja oli. Kyllä miehetkin osaavat kuvia ottaa. Silti en pääse vieläkään sisälle tinderin hienouteen. Minusta se on edelleen tyhmä sovellus, joka vähentää lisää ihmisten kontaktia ulkomaailmassa. Tapasin tänään todella komean miehen ja olen miettinyt, uskaltaisinko mennä vain juttelemaan. Siitä on tullut nykyaikana niin kovin vaikeaa. 

Helpompi on mennä selaamaan tinderiä ja toivoa, että miehellä on siellä profiili.


2 kommenttia:

  1. Ihan loistava kirjoitus. Olen todella ihmetellyt Tinderissä, miksi niin moni mies lähtee deittailemaan jonkun kännikala-/kaksoisleuka-/irvistyskuvan kanssa, etenkin, kun kuva vaikuttaa niin paljon siihen, klikkaako sitä tykkää vai ei. Eihän suht hyvän kuvan ottaminen kai ole niin vaikeaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mehän vasta opetellaan siihen valokuvakulttuuriin :D hah. Hienointa on että kauan sitten, kun oli kallista ottaa edes yksi kuva, kuvat tuntuivat aina onnistuvan :) määrä korvaa laadun vai miten se nyt oli

      Poista