maanantai 18. elokuuta 2014

Kun naama(kirja) pettää

MITÄ HELVETTIÄ! Murr. Ärr. ARGH.

Edellisessä postauksessa mainitsin miehen, joka pyysi baarissa numeroani ja suunnitteli vievänsä minut syömään. Olin salaa aika innoissani (ja kauhuissani), koska en ole käynyt kunnollisilla ravintolatreffeillä oikeastaan koskaan. Kutsutaan miestä vaikka Aasiksi. Kun Aasi lauantaina laittoi aamulla viestiä, olin jo aika varma että treffeille joudutaan. Aasi tuntui olevan noin 30-vuotias, työssäkäyvä mies joka olin hyvin kovassa humalassa perjantaina. 

Hetkonen... minullahan on Aasin numero! Pieni hetki, käyn numerotiedustelussa ja kyylään nimen sekä facebookin!

5 minuuttia myöhemmin

Voihan kikkelis kokkelis. Jos löysin oikean Aasin, hän on jopa paremman näköinen kun muistin. Ensin siis fonectaan numero ja sitten facebookista nimi ja vertailu mahdollisia tietoja vastaan (esim. työpaikan sijainti). Taattu stalkkeruus toimii. 


Tästä pääsemme asiaan, eli siihen miksi hän ei enää laittanut mitään
. Ensin hän laittoi viestiä, jossa jutteli niitä näitä. Vastasin. Sitten hän kysyi lähdenkö vielä syömään. Vastasin kyllä. Sitten hän kysyi facebookista ja annoin sukunimeni. 

Sitten: Hiljaisuus. 

Olisko naamakirjassa oleva naamani todellakin niin kauhea, että hän järkyttyi ja sai sydänkohtauksen? MITÄ HITTOA? Mikä ihmisiä vaivaa, todella epäkohteliasta tuollainen. Äh, olisi ollut kiva käydä treffeillä. 

Kaikkein oudointa tässä on, että hän näki jo minut baarissa? Mikä pystyi säikäyttämään hänet, sillä en ole laittanut profiilikuvakseni mitään istun-krapulapaskalla-oksettaa-kuvaa? Tosi kiva hei. Vihaan sosiaalista mediaa ja vihaan valokuvia. Öitä.

P.s. Mitä mieltä olette, voinko laittaa hänelle viestin? Voihan olla, että hän on jäänyt esim. rollaattorimummon alle kadulla. Eikä siksi pysty vastaamaan. Vai? Tyhmät miehet.

2 kommenttia: