sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kuinka saat kropan jokaisen lihaksen kipeäksi 26 tunnissa?

Vastaus: Weekend Festival

Minulta oli pieni kaveriporukka lähdössä bailaamaan kyseiseen tapahtumaan. Monta viikkoa kärvistelin lipun oston kanssa, kunnes eräänä hyvin helteisenä päivänä mielenhäiriössä ostin lipun. JA PÄÄTÖS KANNATTI!

Ensin kreisibailattiin festarialueella 12 asti yöllä, sitten käveltiin monta kilometriä keskustaan ja jatkettiin baarissa pilkkuun asti. Kahtena päivänä. Joka ikinen lihas kehossa huutaa äiti Mariaa. Festarit olivat kuin kaksi päivää kestävät zumba-treenit. Onneksi oli hauskaa!

Ensimmäisenä päivänä laitettiin nätit meikit ja mentiin alueelle vähän sievistellen. Vientiä ei oikein tuntunut olevan, paitsi myöhemmin baarissa. Siellä eräs mies jopa kysyi, saako viedä minut treffeille. Annoin numeroni ja mies laittoi eilen viestiä. Juteltiin muutama viesti ja lopulta mies kysyi onko minulla facebookia. Annoin koko nimeni ja sanoin että pitäisi löytyä, jonka jälkeen miehestä ei ole kuulunut sanaakaan! Vaikka hän vihjaili muutamaan otteeseen treffeistä ravintolassa. Just. Pitää vissiin tarkistaa profiilikuva, ettei siinä esim. näy vahingossa taustalla likaisen alushousut. Tai sitten mies oli niin päissään baarissa, että kuvitteli minun olevan tämän näköinen:

Kuvassa on Candice Swanepoel, joka on maailman seksikkäin nainen 2014. Näytän teuraaksi menevältä luuskalta tuon rinnoilla. Rinnalla.

Sitten totuus paljastui ja olenkin tavallinen tallaaja. Noh, ehkä mies ottaa yhteyttä. Minähän en ota. Piste.

Iskin baarissa myös -95 syntyneen ja hän olisi seurannut minua maailman ääriin asti. Olin vähän ilkeä enkä vastannut enää viesteihin, koska ei kiinnosta. Pientä rajaa. Isken 18-20 vuotiaita miehiä vasta kun olen itse 50 vuotias.

Toisena päivänä ei jaksettu enää panostaa ja meikin sijaan vedettiin koko naama täyteen hohtavaa maalia.  Kaikilla muilla tytöillä olisi söpöja inkkarimaalauksia, mutta vedettiin sekin överiksi. Saatiin ihan mielettömästi huomiota, miehet käveli vastaan ja huusi kehuja kovaan ääneen ja keikoilla miehiä pörräsi ohi koko ajan! Syynä oli se, että erotuttiin hauskoiksi persooniksi 50 000 ihmisen joukosta! Tosin erotuttiin jopa niin paljon, että toisena päivänä kuultiin muutamaan otteeseen lause: Muistatko nuo tytöt eiliseltä, ne oli siellä ja siellä tekemässä sitä ja sitä. Ups. 

Tuo kuulosti nyt vähän pervolta, mutta tarkoitan tekemisellä mm. tanssimista niin raivokkaasti, että ympärille muodostui metrin väli muihin ihmisiin ja pientä sekoilua siellä täällä. Hauskaa pidettiin ja se näkyi!

Harmi vaan, että kun miehiä olisi riittänyt emme malttaneet lopettaa kreisibailausta ja kaikki meni vähän ohi. Baarissa iskettiin taas muutama mies, mutta jalat oli niin paskana että kotiin oli ihana nilkuttaa nukkumaan. 

Mahtavaa oli ja ehkä ensi vuonna uudestaan, jos luut kestää!

Korjaus 18.8 klo. 21:06: Lehdessä luki, että festareilla olisi pörrännyt 50 000 tallaajaa, eikä 30 000. Hyi minua kun noin alakanttiin lukuja kerroin. 

2 kommenttia:

  1. oli kyllä aivan mahtavat reivit!! ja erottu sieltä pari miekkosta eduksee, oioi!

    VastaaPoista