perjantai 18. heinäkuuta 2014

Sekaisin saunoissa

Mihin tämä kesä oikein juoksee? Ensin palellaan kesäkuu, hyvä ettei suksia tarvinnut kaivaa varastosta. Ihmiset valittivat kovaan ääneen siitä miten surkeaa tämä Suomen kesä on, mutta sitten  helle yllätti ja ruvettiinkin valittamaan siitä miten kuuma on. Suomalaisella ei ikinä ole mikään hyvin. Ärsyttävää.

Itse olen koko kesän  töissä 35-40h/vkossa asiakaspalvelutyössä ja jos yksikin ärsyttävä naikkonen tai miekkonen tulee valittamaan siitä, ettei tuossa helteessä pysty tekemään muuta kuin makaamaan riippukeinussa juoden jääteetä, saatan ehkä saada kohtauksen. 


Onneksi lomaani on enää kaksi viikkoa. Kestän sen kuin iloinen asiakaspalvelija.

Täytyy kyllä pyytää anteeksi, että olen ollut taas liian huono kirjoittelemaan. Kun en ole ollut töissä, olen ollut rannalla imemässä kehooni D-vitamiinia ja ihosyöpää. Olen palanut kerran, mutta sekin muuttui rusketukseksi - kiitos aloe vera!

Oli minulla jotain "oikeaa" asiaakin. Omaan kesääni kuuluu myös kavereiden kanssa hengailu (useimmiten mökillä) ja saunominen. Kuinka te käsitätte sekasaunomisen? 
Onko se ok, kauhistus, luonnollista, noloa vai ihanaa?

Otetaan esimerkiksi oma juhannukseni. Olimme kaveriporukalla mökillä juomassa, meitä oli muutama tyttö ja kahdeksan poikaa. Pojat menivät saunomaan ja päätimme tyttöjen kanssa mennä mukaan. Kaikki olivat vähän juoneet ja olimme kaikki alasti. Se tuntui ihan luonnolliselta, ei ollenkaan edes seksuaaliselta. 

Kuitenkin seuraavana päivänä kun selvin päin päätimme tyttöjen kanssa lämmittää saunan, pojat eivät uskaltaneet tulla enää samaan aikaan vaan odottivat kunnes olimme valmiita. Mistä moinen ujous?

Sauna ei omasta mielestäni ole seksuaalinen paikka. Olen harrastanut monien kaveriporukoiden kanssa sekasaunomista - niin selvin päin, että humalassa - eikä se ole koskaan ollut minulle ongelma. Kuitenkin kaveriporukassa on aina muutama ihminen joka pukee uimapuvun. Sekin on täysin ymmärrettävää. Jokainen kokee kehon omalla tavallaan, mielestäni on vain todella terveellistä uskaltautua saunaan niin kuin sinne on tarkoitettu - alasti. Jos ette ole vielä kokeilleet, kokeilkaa! Jonkun turvallisen kaveriporukan kanssa. Se on vapauttavaa, varsinkin jos juoksette alasti vielä uimaan! Antaa kaikkien tissien ja kikkeleiden heilua vapaasti!!

Jokainen keho on taideteos. 

Ja on ihana hikoilla ilman kiristävää ja hiostavaa uimapukua.

P.s. Joka paikasta tulee uskomattoman paljon Kaalimato.com:in mainoksia jotka ovat hyvin tarttuvia. Oletteko jo tekin hankkineet kesämirrille hoitajan, vaikka teillä ei ole kissaakaan?!? 
Surrursurrur. Höhöhö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti