maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kun pleijeri suukon sai

Olin vähän aikaa sitten ystävieni kanssa paikallisessa teiniyökerhossa, jossa kuuluimme reippaasti "vanhempaan" porukkaan. Suurin osa juhlioista oli v. 1996 syntyneitä ja huomasimme viettävämme enemmän aikaa portsarina toimineen kaverin kanssa ulko-ovella. Mutta se ei ole oleellista. 

Kun lopulta huomasimme paikalle saapuneen jopa meitä vanhempaa porukkaa, uskaltauduimme tanssilattialle. Meillä oli todella hauskaa ja jaksoin olla jopa pilkkuun asti!! Mutta sekään ei ole oleellista.

Oleellista on se, että minua tuli iskemään muuan herrasmies. Mies, joka tunnetaan hyvin pienessä kaupungissa. Mies, joka on yksi pahimmista pleijereistä ja karvaajista jonka tiedän. Hänellä on maine miehenä joka saa naiset sänkyyn helposti - liekö syynä nopea kieli joko puhumisen tai muiden asioiden. Hänet tunnetaan myöskin nirsona ja valikoivana miehenä, siksi minulla on hieman ristiriitaiset tunteet. 


Vuosi sitten olisin ollut ihan kikseissä ja syöksynyt hänen luokseen, mutta koska olen kasvanut ja aikuistunut (ja koska minulla oli menkat) en lämmennyt hänelle. Mies oli kyllä uskomattoman sinnikäs, mutta siinä illan aikana hän humaltui aika pahasti ja lopulta se meinasi mennä jo vonkaamiseksi. Onneksi hänellä oli ehkä sinnikkäin wingman mukana, jonka tiedän. Siis hänen onnekseen. 

Jos hän laittoi käden jalalleni, otin sen pois. Vastasin hänen kysymyksiinsä normaalisti ja juttelimme ihan mukavia. Lopulta menimme kaverini seuraksi ulos tupakalle ja mies sai kätensä kaiteeseen kiinni niin, että jäin loukkuun. Mies katsoi minua pitään ihmetellen ja kysyi, miksi en lämpene hänelle. Vastasin rehellisesti, etten halua randomeita yhden yön suhteita, jos en ole varma tyypistä. 

Mies kysyi, saako suudella minua. 
Minä vastasin: Poskelle
Mies katsoi minua pitkään ja sanoi: Se ei riitä. 

Sen jälkeen hän suuteli minua huulille kahdesti ja olisi jatkanut pidempään mutta käänsin nauraen pääni pois, taputin häntä poskelle ja sanoin: Jos haluat, soittele joskus. Sitten lähdin kavereideni luo ja mies jäi monttu auki baarin oven eteen. Miehen ilme oli niin hämmästynyt, hän ei voinut käsittää että nainen ei lähdekkään hänen mukaansa. Hah.

Eikä ole muuten soittanut. Eikä hän kyllä varmaan muista edes nimeäni. Mutta hän on mies jota ei voi kesyttää, enkä edes halua yrittää. 

Loppuilta meni leppoisasti, hengattiin yhä samassa porukassa ja heitettiin pientä flirttiä. Hitaat tanssin wingmanin kanssa. Hähä. Mutta täytyy sanoa että olen hieman otettu siitä, että tämä nirso pleijeri valitsi minut. Ihan pikkuisen otettu olen. OLEN SEKSIKÄS YLIJUMALATAR! Hehe.

Ai niin! Jossain vaiheessa mies kysyi minulta, miksi olen niin nirso ja valikoiva? Tähän maailma on mennyt. Jos et halua lähteä jonkun miehen luokse harrastamaan känniseksiä, olet automaattisesti nunna/lesbo/vanha piika/liian nirso/liian pihi.


Miehet, joskus syy voi olla myös teissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti