lauantai 15. maaliskuuta 2014

Elämäni rakkaus

Olen tänään uskomattoman onnellinen.Yksi parhaista ystävistäni tuli eilen kylään, kävimme syömässä, katsoimme leffaa ja mätimme karkkia. Sitten nukuimme kuin pienet vauvat ja aamulla syöimme aamupalan, joimme kahvia ja ihmettelimme ikkunasta viime yönä satanutta lunta. Hän lähti töihin ja pitkästä aikaa tunsin kuinka asuntoni oli täyttynyt täydellä elämisen riemulla. 

Miehiä tulee ja miehiä menee, mutta pitäkää hyvät ihmiset kiinni ystävistänne. 
Koska kuka tarjoaa sinulle olkapäänsä ja antaa räkäsi pilata hyvän paidan kun suhde on taas kerran mennyt poikki?


Selvisin kuukautisten ensimmäisestä päivästä. Se on aina yhtä kamalaa: et pysty pitämään farkkuja koska olet niin turvonnut, alavatsassa ja alaselässä on tunne että joku repisi sisuksiasi veitsellä ja joka kerta kun aivastat, pelkäät että kohtu tulee suun kautta ulos. Pystyt vain makamaan sikiöasennossa syöden suklaata ja kiroat miehiä ja sitä, mitä ei eivät joudu kärsimään. 

Mutta seuraavana päivänä, kun huomaat olevasi yhä hengissä tunnet olevasi maailman kaunein ja hedelmällisin nainen ja tissisi ovat kaksi kertaa suuremmat. Olo on puhdistunut ja elämä hymyilee.


Elämä on aika ihanaa. 

Tuntuu taas siltä, ettei elämä ole sairaus joka tarttuu sukupuoliyhteydestä ja johtaa kuolemaan. Elämä on lahja, jokainen päivä elämisen arvoinen ja rakkaus itseäsi kohtaan on hienoin asia maailmassa.

Elämäni rakkaus on itse elämä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti