lauantai 7. syyskuuta 2013

Time to say: GOODBYE

Sain lukijalta pyynnön, että kirjoittaisin aiheesta: Milloin olisi aika erota?

Mielenkiinnosta laitoin kysymyksen myös googleen ja kyllä hyvät lukijat, internet tietää kaiken:

Rakkaudeksi: Erota vai ei?

Ja mikä parasta: 

SuhdesoppaEROTESTI

Joten, lukekaa sieltä. Bye bye.


Hähähä just kidding. 

Itse olen sitä mieltä, että on aika lähteä jos olet onneton. Me elämme vain kerran, joten miksi antaisin monta vuotta hyvää elämääni jollekkin joka tekee minut onnettomaksi? Tarkemmin ajatellen, miksi antaisin edes yhden minuutin sellaiselle tyypille? 

Olen kerran tehnyt sen virheen, että yritin sinnitellä suhteessa ja pitää siitä kynsin ja hampain kiinni. Vaikka koko keho ja mieli huusi sitä vastaan. Enää en sitä virhettä tee. Jos toinen ei tajua mitä menettää, niin sitten se on ihan hänen omaa syytään. Sillä hetkellä tuntuu että maailma romahtaa, mutta onko yksi tyyppi todellakin sinun koko maailmasi? 

Ei.

Sinun koko maailmasi on se henkilö, jonka näet kun katsot peiliin. Vain ja ainoastaan sille ihmiselle olet velkaa onnellisuuden. Onnellisuus on vain sinun vastuullasi. 

Tässä ovat minusta ne merkit jolloin täytyy miettiä, oletko onnellinen suhteessa:

1. Jos aistit että kaikki ei ole hyvin, silloin kaikki ei ole hyvin. Et ylireagoi tai muuta soopaa. Se mitä tunnet on aina aitoa ja oikeaa. 

2. Väkivalta. Sitä ei koskaan, ei koskaan pidä hyväksyä. Ei naisilta eikä miehiltä. 

3. Pettäminen. En sano, ettei kerran jälkeen voisi antaa uutta mahdollisuutta. Mutta sinun täytyy hyväksyä se asia tai muuten et ole onnellinen. Jos et sitä pysty hyväksymään, kannattaa lähteä.

4. Ei seksiä. Yksi syy miksi ihmiset ovat parisuhteessa on se, että saa seksiä! Kuivia kausia voi totta kai olla, mutta on siinä jotain mätää jos kumppanisi ei halua sinua. 

5. Jatkuva riitely. Ei sitä kukaan jaksa.

6. Toisen liiallinen mustasukkaisuus, kateellisuus, vartiointi jne. Ihminen on yksilö. Vaikka kuinka olet jonkun kanssa yhdessä, sinulla pitää olla myös oma elämä. 

7. Jatkuva ON/OFF. Eijeijeijeiejei. Ei hyväksi koettu. Ei. 

8. Jos et ole onnellinen. 

Ja en sano, että erota pitäisi sillä sekunnin sadasosalla kun jotain vastoinkäymisiä tulee. Parisuhde on työtä joka palkitsee aivan mielettömällä tavalla. Mutta jos tilanne jatkuu pitkään huonona, parempi olisi antaa periksi. Meillä kaikilla on oikeus onnellisuuteen. 

Tai sitten voitte vain tehdä erotestin netissä.

Pitkäkin matka täytyy aloittaa yhdellä askeleella.
- Kiinalainen sananlasku


4 kommenttia:

  1. Kiitos tästä postauksesta! :)

    VastaaPoista
  2. Luin otsikon ja hetken jo pelästyin että meinaat lopettaa!!!!:D:D

    VastaaPoista
  3. Aivan! Totta, se kuulostaa muuten vähän siltä :D Mutta en vielä toivottavasti piiiitkään aikaan :) ihana järkyttää ihmisiä.

    VastaaPoista