tiistai 24. marraskuuta 2015

Friends with benefits

Kyllä. Sellaiseen sorruin. Poistin tinderin ja etsin muun keinon saada läheisyyttä.

Pohditaan asiaa hetki, kaikessa rauhassa.

Kysessä on siis mies, johon tutustuin treffien kautta. Meillä oli muutamia viikkoja kestävä deittailu/seksi/lässynlääsuhde, joka lopulta päättyi. Olisin ehkä halunnut vielä katsoa pidemmälle, mutta mies ei nähnyt meillä tulevaisuutta.

Meni hetken aikaa, asiat unohtui ja tulin itsekkin siihen tulokseen, ettemme olisi hyvä pariskunta. Muutama viikko sitten mies tuli mieleeni ja halusin kuulla mitä hänelle kuuluu. Laitoin facebookissa viestiä (koska olin silloin kiukuspäissäni poistanut numeron) ja juttelimme mukavia. Ei sen kummempaa.

Tämä kuitenkin johti siihen, että mies alkoi laittaa minulle silloin tällöin ns. turhia höpöttelyviestejä. Eräänä pimeänä iltana mies valitteli, kuinka ei ollut käynyt treffeillä pitkään aikaan ja lopulta puhe siirtyi seksiin. Kun mies oli maininnut seksi-sanan noin kymmenennen kerran, kysyin suoraan mitä mies oikein ajoi takaa? Mies meni ihan ujoksi, mutta muminan seasta ymmärsin, että hän haluaisi tulla käymään.

Hetken aikaa asiaa mietin, ja tulin siihen tulokseen että kerran sitä eletään.

Naimme sen yön. Se oli niiiiin kivaa.  

Olemme sen jälkeen nähneet 1-2 kertaa viikossa minun luonani. Ei sitoumuksia, ei turhia WhatsApp-viestejä, ei velvollisuuksia. En osaa kylläkään sanoa, mitä tästä ajattelen. Jos miettii perjantain ei-niin-onnistuneita-treffejä, en tuntenut olevani miehelle mitenkään velvollinen. Mieleni on myös hyväksynyt pelkkää seksiä-ajattelumallin.

Mies kyllä kysyi minut avecikseen viikko sitten eräisiin juhliin. Emme suoranaisesti avanneet kenellekkään suhdettamme, osa luuli että kavereita ja osa luuli että olemme pariskunta. Eikä sekään haitannut. Siksi sanoisin, että olemme enemmän friends with benefits- kuin FuckBuddy-suhteessa.


Olen kuitenkin sen verran herkkä ihminen, että alan ihan varmasti jossain vaiheessa kriiseilemään tästä. Siinä vaiheessa pistän poikki heti. Täytyy vain toivoa, että kaverisuhde säilyy. 

Nyt kuitenkin aion nauttia läheisyydestä. 

Onko kenelläkään kokemuksia friends with benefits-suhteista?

1 kommentti:

  1. Löytyy molempia suhteita. Kaveripoikaa duunailin säännöllisen epäsäännöllisesti pari vuotta, kunnes nyt poika on löytänyt jonkun tytön. Ja olen iloinen hänen puolestaan. Mutta alkuun koin jotain ihastumisen tunteita poikaan, ja sitten kun poika torppasi tunteeni, jäi enää molemminpuoleinen välittäminen ja kaveruus ja seksi. Jostain syystä tuolle pojalle oli vielä helppo puhua lähes kaikesta, kipeistäkin asioista. Edelleen vaihdetaan kuulumisia ja törmätessämme ollaan iloisia vaikka enää seksiä ei harrastetakaan.

    Me ei kuitenkaan tehty paljoa asioita yhdessä asunnon ulkopuolella, joten ei tullut sellaista pariskuntailluusiota ulkopuolisille. Enemmän se oli sellaista vuorokauden mittaista leffan katselua ja himassa hengailua vain. Kunnon fuckbuddyjen kanssa se oli enemmän "Moi" ja vaatteet pois-meininkä, ja hien kuivuttua himaan.

    VastaaPoista