lauantai 14. helmikuuta 2015

Ihan oikeat sokkotreffit

Ystäväni soitti ja kysyi suostunko lähtemään ihan oikeille sokkotreffeille.

Suostuin. Tarvitsen treffailua. 

Kyselin kiinnostuneena miehen ikää, nimeä, opiskelupaikkaa jne. Ystäväni ei suostunut kertomaan mitään. Ei yhtään mitään. Loppujen lopuksi tiesin vain paikan, jossa mies odotti minua kello 19:00 ja mitkä vaatteet hänellä oli päällä. 

Jännitti ihan pirusti. Mietin treffauspaikalle kävellessäni mahdollisia pakenemisreittejä ja tekosyitä, joilla pääsisin pälkähästä. 

Kuitenkin mies löytyi todella vaivattomasti, kättelimme ja esittäydyimme. Päätimme mennä italialaiseen syömään ja siellä vierähtikin muutama tunti. Juttelimme kaikesta mahdollisesta ja oli ihanasti juteltavaa. Olin todella yllättynyt siitä, miten hauska oli tutustua täysin vieraaseen ihmiseen. Yleensä treffeille mennessä on jokin ennakkokäsitys. Joko tunnetaan etukäteen tai on kyylätty facebook, insta ja google. Silloin on paljon ennakko-odotuksia. Nyt saimme aloittaa täysin puhtaalta pöydältä ja se oli mielettömän hienoa!


Ruoan jälkeen menimme läheiseen baariin vielä yksille. Sielläkin viihdyimme pari tuntia. Kun tiemme sitten erkanivat, pussailimme hetken. Se tuntui hyvältä ja luonnolliselta. Emme vaihtaneet numeroita. Meillä on tasan yksi yhteinen (facebook)kaveri ja ajattelin, että mies kyllä selvittää numeroni jos haluaa. 

Oli kerta kaikkiaan ihana ilta. Meillä ei oikeastaan ole mitään yhteistä, ei opiskelun eikä harrastusten osalta. Miehestä saattoi pikkuisen tulla kaverifiilis, mutta olihan hän kyllä komea ja mukava. Hän kuitenkin muuttaa töiden perässä puoleksi vuodeksi toiselle paikkakunnalle, joten voi olla ettei tapailu edes kannata. Annan kuitenkin pallon hänelle. Jos hän pyytää uudestaan ulos, ihanaa. Jos kuitenkaan ei pyydä, se ei minua suuremmin harmita. 

Nämä ihanat treffit olivat jo itsessään riittävät. Uskon taas hyviin miehiin ja ihaniin suudelmiin. Tätä juuri kaipasin. 

Joten, uskaltakaa mennä ihan oikeille sokkotreffeille! Kyllä ne aina tinder-treffit voittaa. Ja teidät yhteen järkännyt kaveri tekee sen taustatyön. Voitte itse vain nauttia. Ah. Enkä muuten sanonut mitään noloa! Eikä tullut hiljaisia, epätoivoisia hetkiä! Täydelliset treffit. Ah.


Arkeen kuitenkin täytyy palata. Hyvää ystävänpäivää mussukat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti