keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kuinka saat seksiä 99% varmuudella

Jätä karvat ajamatta.

Karvat vain jaloissa: 60%

Karvat jaloissa ja genitaalialueella (käytetäänpä sitä sivistyneitä sanoja): 90%

Karvat jaloissa, genitaalialueelle ja jostain kumman syystä kainaloissa: 99%


Olisihan se kerrassaan hirvittävää, jos tämä tapahtuisi silloin kun otat seksikkäästi housut pois. 
You know what I mean. 

Kauheeta mitä juttuja.

Aina, kun lähdet ulos ajatuksella "Menen vain käväisemään, ei minun tarvitse ajaa karvoja tai muutenkaan laittautua kunnolla" sinulla tulee olemaan super hauska ilta, joka huipentuu siihen että törmäät esim. palomiesopiskelijaan joka pyytää sinut luokseen.


Ou jee, ou jee, seksii, seksii, uulalalalaaa.. ai niin fuck. Tarzanin viidakko. Fuck. 

MUTTA jos ajat ensin karvoja 3h, nypit kulmakarvat, kiharrat hiukset, meikkaat itsesi seksikkääksi, puet juuri hieman liian tiukat (mutta seksikkäät) vaatteet päällesi ja olet koko illan jalkasi tappavissa korkkareissa, ainoat miehet jotka tulevat juttelemaan kanssasi ovat joko juuri 18 vuotta täyttäneet siloposket tai 50 vuotiaat bisnesmiehet jotka lupaavat sinulle rahallista korvausta.

Ehkä ihminen on rennoimmillaan aina ensimmäisessä vaihtoehdossa. Rentous ja luonnollisuus on kaunista. Tyrkyttäminen ei ole kaunista. 

Miehet kyllä aina sanovat ettei se oikeastaan haittaa. En usko ja minua se ainakin ottaa päähän. En tunne oloani seksikkäästi jos näen sademetsän pöksyissäni. 

Tietysti voisi sheivata vähän useammin, mutta hitto kun terä tappaa ihon. Kunhan minulla on joskus rahaa, menen sokerointiin. Tosin pelkään että se sattuu ja söisin varmaan salaa sen sokerimassan peloissani. Onko teillä kokemusta sokeroinnista? Olisi kiva tietää oletteko hengissä. Jos kukaan ei vastaa, tulkitsen asian niin ettei kukaan selvinnyt. Jep.


5 kommenttia:

 1. Tää on niin totta... :D

  VastaaPoista
 2. Näinhän se juuri menee! :/ mutta joo suosittelen sokerointia! Ei satu jos tekijä osaa hommansa. Voi kun olisi rahaa siihen..

  VastaaPoista
 3. Joo oon halunnu kyllä pitkään kokeilla! Toivottavasti joskus joku tajuaa ostaa sen lahjaksi tai tulee jotain hyviä tarjouksia! :)

  VastaaPoista
 4. apua, eksyin just tänne jotenkin vahingossa googlen kautta ja tässähän tämä yö nyt varmaan sittenkin meneekin, PAKKO lukea kerralla kaikki postaukset! :D en osaa sanoa muutakuin että I FEEL YOUUUUUU.

  VastaaPoista