keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Leikitäänkö leluilla?

Uuden kuivan kauden kunniaksi ajattelin jakaa teidän kanssanne leluarkkuni. 

Ostin ensimmäisen seksileluni 18 vuotiaana. Se oli söpö, vaaleanpunainen intiimitanssija ja jäin kerrasta nalkkiin. Kun seksiä ei ole koko ajan saatavilla, lelut ovat kiva lisäys itsetyydytykseen. Myöhemmin ostin myös dildon sekä rabbit-sauvan, dildo tulee otettua harvemmin esiin mutta sauva on ollut kovassa käytössä. 


Miksi sitten seksilelut ovat niin awkward-puheenaihe? Iät ja ajat ollaan puhuttu miesten seksileluista: on puhallettavia Barbaroita ja kaiken maailman tekokoloja. Harvemmin sitä kuulee puhuttavat naisten seksileluista- paitsi ehkä elokuvien dildoista jotka ovat niin suuria että itse halkeaisin kahteen osaan. 

Yksi syy voi olla luulo, että naiset saavat seksiä 24/7 jos vain haluavat tai viitsivät.
 "Menette vain baariin ja saatte heti seksiä byhyy, epäreilua", itkevät miehet. Jotkut hyvin harvat voivat tietysti onnistua tässä täydellisesti, mutta seksilelun kunniaksi täytyy sanoa että:

A) Se ei soita takaisin
B) Siitä ei voi saada tauteja
C) Se tekee juuri niin kuin tahdot
D) Se on juuri sen kokoinen kun haluat
E) Se värisee (jos haluat)
F) Se jaksaa niin kauan kuin sinäkin

Seksin puolesta täytyy kyllä sanoa, että eniten kaipaan miehen läheisyyttä. Sitä ei seksilelu voi antaa. 

Mutta ainahan odotellessa voi vähän leikkiä leluilla. 

2 kommenttia:

 1. Eihän se kait "awkward" puheenaihe ole enää. Toki ihan tuosta vaan ei varmaan työpaikan kahvipöydässä aleta vertaileen vempeleitä, ainakaan ihan uusien tulokkaiden kanssa. Vielä kun miehet uskois ettei niillä korvata ketään, niin itsetunto antais myöten "kolmen kimppaan". Ei nähtäis kilpailijana sängyssä vaan pikkuapulaisena.

  Mutta sanoppa miksi se on säälittävää ja naurettavaa joskun mies paljastuu lisäkilkkeiden käyttäjäksi. Nainen kun kertoo kiihkeistä hetkistä sauvansa kanssa niin se on rohkeaa, määrätietoista ja seksikästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten aivan loistava pointti. Siis jos mies paljastuu seksilelujen käyttäjäksi. Voisiko se johtua siitä, että ihmisillä on jonkinlainen käsitys siitä, että miehen on "helpompi" itsetyydyttää? Käsipelillä vaan ja asia on hyvä. Vaikka kyllä useimmille naisillekkin pelkkä sormipeli on riittävä. Hmm, todella hyvä kysymys. Jään pohtimaan tätä! :D

   Poista