sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ekat treffit?

Minulla oli eilen ehkä treffit. 

Tai mistä sen tietää onko treffeillä vai hengaileeko vain kaveripohjalta? Jos sitä ei tehdä selväksi? Monimutkaista. 

Treffit ovat muutenkin niin voimakas sana. Mieleen tulee heti romanttinen illallinen hienossa ravintolassa kynttilän valossa, kauniin musiikin soidessa taustalla. Elokuvissa aina treffit ovat syy pukeutua pikku mekkoon ja todella korkeisiin korkkareihin. 

Itse pesin jossain vaiheessa iltaa meikit pois ja vaihdoin farkut lökäreihin. Heti vain kaikki kortit pöydälle. Suomessa ei edes tunnu olevan "treffi"kulttuuria, ainakaan nuorten keskuudessa. Mielummin käydään yhdessä kävelemässä tai kahvilla. Tai kaljalla. 

Mutta palatakseni ehkä-treffeihini, olemme siis tutustuneet yhteisen ystävän kautta ja nähneet kerran aikaisemmin baarissa. Nyt sitten mies kysyi, voisiko hän tulla kylään ja ajatushan oli vallan mainio. Käytiin kävelemässä ja sen jälkeen hengailtiin kämpillä, juteltiin ja juotiin teetä. Kun hän lähti........ jännitys tiivistyy........... halattiin. 

Ei siis mitään käsitystä millä mielellä mennään. Mutta sehän tästä tekeekin jännittävämpää! Itselläni jäi mukava tunne mahanpohjaan. Oli kivaa. Ja se jätkä on muuten aika hyvän näköinen. Nam.

Hyvä minä ja kaikki jotka jaksavat deittailla! Jee jee elämä on kivaa!


Ai niin! Ja tietysti kun oltiin kävelemässä niin vanha säätöni kävelee vastaan. Sitä tekohymyn määrää.

P.s. Minun nettitreffijuttuni vähän lyssähti, ei yhtään viestiä vajaa viikkoon! Tosin syy taitaa olla iiiihan pikkiriikkisen minussa. No jaa. 


4 kommenttia:

 1. :D Ei kannata ottaa stressiä, mitä se oli. Itsekkin sain tietää vasta nyt puolenvuoden jälkeen, että kun kumppanini kanssa olimme ensikahveilla keväällä, ne olivat treffit, pari päivää sen jälkeen elokuvissa, ja ne olivat kuulemma toiset. Mielestäni taas olimme olleet vain kahvilla ja vain elokuvissa.. Ja vain eräällä kurssilla :D mutta kaikki tuo toi meidät yhteen. joten.. TSEMPPIÄÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisillä on niin eri käsityksiä asioista! Ihan loistavaa :D

   Poista
 2. Kannattako noit treffejä niin tarkkaan miettiä. Tiedän pariskunnan jossa miehen mielestä he ovat olleet 13 vuotta yhdessä ja naisen mukaan 15 vuotta... En edes uskalla miettiä miten heillä on treffien määrä laskettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä se! Niitä ei pitäisikään miettiä. Mutta sitten nousee esille uusi pulma, esim. tuttava pariskuntasi tapauksessa: Milloin on jo "varattu" eikä voi treffailla muita? Tämä ja muut pulmat voidaan jollain lailla selvittää jos puhutaan treffeistä ja seurustelun aloittamisesta. Mutta tietenkin ihan ihmisistä riippuen :)

   Poista