perjantai 28. kesäkuuta 2013

Yliväsynyt mutta onnellinen

Syvällisiä ajatuksia klo. 00:48.

Väsyttää, mutta aina kun käyn sängylle pitkälleni ajatukset harhailevat ties minne.

Olin tänään todella onnellinen. Päivän sisältö: näin ystävääni, siivosin ja katsoin frendejä. 
SIINÄ KAIKKI! Ja tajusin äsken miten onnellinen olen.

Eräs ystäväni matkusti yksin ympäri Eurooppaa. Hän oli ensimmäistä kertaa erossa miesystävästään heidän 5kk kestäneen seurustelunsa aikana. Yksi ilta hän kysyi minulta, mitä hänen pitäisi tehdä. Hän ikävöi poikaystäväänsä niin paljon, että häntä itketti vähän väliä mutta toistaalta hänellä olisi nyt mahdollisuus reissata sydämensä kyllyydestä. Hän olisi voinut jatkaa vielä Espanjaan tai vaihtoehtoisesti palata kotiin miesystävänsä luokse. 

Mitä minä olisin tehnyt?

Vastasin tietysti että itse reissaisin hullun lailla, rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä uusia asioita. Tosin en ole koskaan ollut noinkaan pitkässä parisuhteessa, joten en tiedä sitä raastavaa kipua jonka erossa oleminen aiheuttaa. Sanoin ystävälleni, että en halua päättää mitään hänen puolestaan mutta:

Matkustamisen pitää olla hauskaa. Jos ikävöit miesystävääsi niin paljon ettei reissaaminen tunnu enää mukavalta, ei sitä kannata jatkaa. Mielummin menet miesystävänsä luokse ja pidät hauskaa siellä.

Tajusin tässä äsken, että sama pätee elämiseen. Elämisen pitää olla hauskaa ja se on ihan omasta itsestäsi kiinni. Jos joku ihminen ärsyttää sinua, älä ole enää hänen kanssaan. Jos inhoat jotain paikkaa, älä enää käy siellä. Jos haluat juosta alasti kadulla ja huutolaulaa Lady Gagan Born this way-biisiä, niin tee se! Pidä vain huoli että poliisit eivät sakota sinua julkisella paikalla hillumisesta alasti tai vastaavaa. Tai jos sakottaa, niin mitä sitten! Onpahan lapsenlapsille kerrottavaa. 

Liian usein me kärvistelemme asioissa jotka ovat - sieltä niin. Joskus pitää pysähtyä miettimään mitä minä haluan. Nyt. Huomenna. Vuoden päästä. 

Minun ikäiseni mies kuoli muutama päivä sitten kolarissa. Tiesin hänet kyllä, pikkukaupungin etuja (ja haittoja.. juorut liikkuu valon nopeudella). Liian nuori ja liian varhain. 
Elämä on liian lyhyt aika kärvistelemiseen. Ja kyllä, se on ihan sinusta itsestäsi kiinni. Itse yritän tehdä jokaisesta päivästä ainutlaatuisen. Eihän sitä koskaan tiedä, onko se viimeinen. 

Näihin ylisyvällisiin väsyneisiin ajatuksiin on hyvä lopettaa. Alla vielä lista mitä haluan. 
Nyt.

- Suklaata
- Laihtua 4kg
- Jeremy Sumpterin (uu mama kun on pojasta kasvanu kommee!)


- No niin, unohdin nyt kokonaan että mitä muuta haluan...
- Hmm, marabou suklaata!

No eipä ole listassa kehumista. Mutta ehkä se on hyvä asia!

P.s. Olen lukenut jo pidemmän aikaa blogia joka saa minut jostain syystä erinomaiselle tuulelle. Klikkaa tästä. Kiva löytää samanhenkisiä ihmisiä!

Hyvää yötä  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti